Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Ben jij op zoek naar een partytent voor jouw feestje? Wij van partytentverhuur Eemland hebben verschillende maten partytenten voor elk feest of evenement. In dit artikel vertellen wij de verschillende mogelijkheden en kan je kiezen welke partytent het beste bij jou past. Zo kan jij met een gerust hart een partytent huren.

Partytent 3×3 meter huren

De partytent 3×3 meter is een geschikte partytent als je niet zo grootte tuin hebt. Is deze partytent kan je ongeveer 15 gasten kwijt, en is ideaal als je een intiem en gezellig feestje wilt houden. In deze partytent kan je 2 statafels kwijt, zodat je bijvoorbeeld nog wat eten en drinken kan presenteren of als je de gasten ergens hun drankjes kwijt willen.

Partytent 3×6 meter huren

De partytent 3×6 meter is geschikt als je net wat groter feestje wilt houden. Deze partytent biedt ruimte voor 30 gasten, en heeft ruimte voor een biertafel of je kunt er 4 à 5 statafels kwijt. Niet alleen biedt het veel ruimte, maar kan het ook een verlenging zijn van je woonkamer. Zo heb je meer ruimte om met je gasten optimaal te kunnen genieten van het feest.

Partytent 4×8 meter huren

De partytent 4×8 meter is geschikt voor ruim 50 gasten. Deze tent heeft een omtrek van 32 vierkante meter en hiervoor heb je een grote feestlocatie nodig. Al deze partytenten kunnen vrijwel op alle ondergronden geplaatst worden, maar hou alleen rekening als je de ondergrond van je locatie niet gelijk is. Dan kan je het beste een tentvloer bij ons huren die zorgt voor een gelijke ondergrond en daarnaast zorgt voor een mooie uitstraling.

Partytent 8×8 huren

De partytent 8×8 meter is geschikt voor grote partijen. Ga je binnenkort een groot feest geven ter gelegenheid van een huwelijk of wil je een receptie houden voor al je medewerkers? Dan is deze partytent daarvoor de ideale optie! De tent biedt ruimte voor ongeveer 100 man en bestaat uit 2 delen. Zo kan je in het ene gedeelte kiezen voor een zit gedeelte en aan de andere kant een dans gedeelte.

 

Heb je nog vragen na aanleiding van dit artikel? Of ben je benieuwd geworden naar ons gehele assortiment? Neem dan gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op en dan helpen wij je graag verder!

Contactgegevens

T. 06-18194476
E. info@partytentverhuur-eemland.nl
Kosmonaut 21A
3824 MK, Amersfoort
KvK: 70439494
BTW: NL858317849B01